DE UNGES KONCERT

De to kommende koncerter finder sted lørdag den 24. januar og lørdag den 28. februar 2015. Musikerne er et team af unge studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Sankt Annæ Gymnasium. Koncerten er blevet til på initiativ af Stefan Sand Groves, klaver, og Fridtjof Dahlgaard, dirigent, som begge studerer på første år ved konservatoriet. Med sig har de et strygeorkester bestående af unge, entusiastiske musikere, som på trods af deres forskellige baggrunde og nationaliteter, alle er blevet ført sammen takket være deres stærke passion for musik. 

Programmet vil byde på tre eksempler på Bachs mest energiske værker. De tre klaverkoncerter i henholdsvis A-dur, f-mol og g-mol er alle tre meget afvekslende værker i udtryk og karakter. Koncerterne eksisterer også i udgaver for obo d'amore og violin, og selvom de er meget forskellige, har de det tilfælles, at de alle har meget livlige og sprudlende ydersatser i stærk kontrast til de meget langsomme og inderlige midtersatser.

Der er gratis adgang til begge koncerterne.

 

 

FRA FASTEN TIL PÅSKE

Lørdag den 28. marts kl. 15.00 kan man opleve Dario Andreella, der med en orgelkoncert ved improvisationens kunst, vil føre os Fra fasten til påske - en rejse gennem orgelets forskellige farver, muligheder og traditioner.

 

 

KONCERTER

BegivenhedDato

De ni læsninger

I år kombineres læsningerne med traditionel europæisk julemusik fra renæssancen og …

21. dec 19:00
20:00
21. dec 19:00 -
20:00