GAMMEL MUSIK MED UNGE MUSIKERE

Lørdag den 29. november kl. 16.00 er der koncert i Risbjerg Kirke med unge studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Sankt Annæ Gymnasium. Koncerten er blevet til på initiativ af Stefan Sand Groves, klaver, og Fridtjof Dahlgaard, dirigent, som begge studerer på første år ved konservatoriet. Med sig har de et strygeorkester bestående af unge, entusiastiske musikere, som på trods af deres forskellige baggrunde og nationaliteter, alle er blevet ført sammen takket være deres stærke passion for musik. 

Programmet vil byde på tre eksempler på Bachs mest energiske værker. De tre klaverkoncerter i henholdsvis A-dur, f-mol og g-mol er alle tre meget afvekslende værker i udtryk og karakter. Koncerterne eksisterer også i udgaver for obo d'amore og violin, og selvom de er meget forskellige, har de det tilfælles, at de alle har meget livlige og sprudlende ydersatser i stærk kontrast til de meget langsomme og inderlige midtersatser.

Denne koncert er i øvrigt den første i en lille koncertrække under overskriften ”De Unges Koncert”.

De to kommende koncerter i denne række finder sted lørdag 24. januar og lørdag den 28. februar 2015. Der er gratis adgang til alle koncerterne.

KONCERTER

BegivenhedDato

De Unges Koncert:
Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums studerende spiller Bach

Gammel musik med unge musikere Unge studerende fra Det Kongelige Danske …

29. nov 16:00
17:00
29. nov 16:00 -
17:00

De ni læsninger
ved Nete Holm Andersen

De 9 læsninger kombineres i år med traditionel europæisk julemusik fra renæssancen …

21. dec 19:00
21:00
21. dec 19:00 -
21:00