DE UNGES KONCERT IV

Lørdag den 18. april kl. 15.00 kan man atter opleve unge musikere spille koncert i Risbjerg Kirke. Koncerten er nummer fire i en koncertrække under titlen ”De Unges Koncert”. Denne gang vil der udover studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium også medvirke yngre børn, hvis talent allerede nu gør dem til bemærkelsesværdige solister.

Ligesom sidste gang, bliver der fremført en række meget forskellige stykker både solo og i små, selvskabte ensembler.

Musikken er utrolig varieret og dækker diverse tidsperioder lige fra barokken til det 20. århundrede, og musikerne, lige fra den yngste til den ældste, har alle det tilfælles at de er engagerede, ambitiøse og befinder sig derfor på et usædvanlig højt niveau.

Der er gratis adgang til koncerten, og vi håber at se så mange af jer som muligt – både dem, det allerede har glædet at opleve de forrige koncerter, og nye musikinteresserede besøgende.

KONCERTER

BegivenhedDato

Forårskoncert og Syngsammen

Der vil først være en koncert i kirken, hvor programmet fortrinsvis vil være med …