DE UNGES KONCERT III

Lørdag den 28. februar kl. 15.00 kan man atter opleve unge musikere spille koncert i Risbjerg Kirke. De unge talenter er fra Det kgl. danske Musikkonservatorium, Skt. Annæ Gymnasium MGK (Musikalsk Grundkursus) og MGK Hovedstaden. Koncerten er nummer tre i en koncertrække under titlen ”De Unges Koncert”. Denne gang vil der udover studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium også medvirke yngre børn, hvis talent allerede nu gør dem til bemærkelsesværdige solister.

Ligesom sidste gang, bliver der fremført en række meget forskellige stykker både solo og i små, selvskabte ensembler - bl.a. vil man kunne høre en søskendeduo på violin og en spritny klavertrio bestående af tre konservatoriestuderende.

Musikken er utrolig varieret, og dækker diverse tidsperioder lige fra barokken til det 20. århundrede, og musikerne, hvis alder rækker fra 8 til 21 år, har alle det tilfælles at de er engagerede, ambitiøse og befinder sig derfor på et usædvanlig højt niveau.

Der er gratis adgang til koncerten, og jo flere der kommer, desto større glæde hos både publikum og de medvirkende.

Der har været så stor interesse for "De unges Koncert", at vi planlægger at arrangere flere koncerter af samme slags i løbet af foråret. Følg med her på hjemmesiden, hvor de vil blive slået op så snart de er på plads i kalenderen.

FRA FASTEN TIL PÅSKE

Lørdag den 28. marts kl. 15.00 kan man opleve Dario Andreella, der med en orgelkoncert ved improvisationens kunst, vil føre os Fra fasten til påske - en rejse gennem orgelets forskellige farver, muligheder og traditioner.

 

 

KONCERTER

BegivenhedDato

Caféaften med muntre viser ved Steen Huttunen og Eva Rudkjøbing

Vi skal høre og nynne med på hyggelige viser, bl.a. af Poul Henningsen, kaldet PH, …

25. mar 19:00
22:00
25. mar 19:00 -
22:00

Koncert: Fra fasten til påske ved Dario Andreella

Improvisationens kunst "Fra fasten til påske" - en rejse gennem orglets …

28. mar 15:00
16:00
28. mar 15:00 -
16:00

Forårskoncert og Syngsammen

Der vil først være en koncert i kirken, hvor programmet fortrinsvis vil være med …

11. maj 19:30
21:30
11. maj 19:30 -
21:30