SAXOFON- OG HARMONIKAKONCERT

Søndag den 14. juni kl. 15.00 er der koncert i Risbjerg Kirke. Kirken byder denne gang velkommen til to fremragende østeuropæiske musikere: polske saxofonist Bartlomiej Piotr Wawryniuk og lettiske akkordeonist Julija Skipore.

Bartlomiej er uddannet på Fryderyk Chopin Musikkonservatoriet i Warszawa, Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskolen i Odense, hvor han udover saxofon også studerede komposition, og nu går han på solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Han har spillet koncerter og optrådt ved festivaler i Polen, Tyskland, Italien og USA, og har desuden spillet sammen med mange anerkendte musikere, som bl.a. Gregory Hutchinson, Kresten Osgood og Rudi Mahall.

Julija er uddannet på Jazeps Vitols Letlands Musikakademi i Riga og Syddansk Musikkonservatorium, og har derudover også studeret på Conservatorio Di Musica G. Verdi i Milano. Hun har modtaget priser ved internationale konkurrencer i Italien, Estland og Rusland, og har spillet koncerter samt optrådt ved festivaler i Estland, Litauen, Rusland, Norge, Tyskland og Italien, både som solist (uden og med orkester) og i kammermusikensembler.

Sammen tager de to musikere publikum med på en spændende rejse gennem et bredt sortiment af forskellige musikstilarter. De vil med den unikke klang, stemning og atmosfære, et saxofon- og akkordeonensemble skaber, fremføre bl.a. varme latinamerikanske rytmer, charmerende franske musetter, lidenskabelige tangoer, klassisk musik, moderne musik og ekspressive jazzimprovisationer; alt dette skrevet af komponister som bl.a. Galliano, Mendelssohn, Piazzolla, Nordheim og Bartlomiej selv. Der er altså mulighed for at blive ført ind i en verden af ekstremt varieret musik fremført af to musikere i verdensklasse i Risbjerg Kirke – og så er der tilmed gratis adgang til koncerten.

KONCERTER

BegivenhedDato

Koncert: Saxofon og akkordeon

Kirken byder denne gang velkommen til to fremragende østeuropæiske musikere: polske …