DE UNGES KONCERT

Unge talenter fra Det kgl. danske Musikkonservatorium, Skt. Annæ Gymnasium MGK (Musikalsk Grundkursus) og MGK Hovedstaden har i foråret spillet en række koncerter i Risbjerg kirke under titlen ”De Unges Koncert”.

Der har været så stor interesse for "De unges Koncert", at vi planlægger at arrangere flere koncerter af samme slags i løbet af foråret. Følg med her på hjemmesiden, hvor de vil blive slået op så snart de er på plads i kalenderen.

FRA FASTEN TIL PÅSKE

Lørdag den 28. marts kl. 15.00 kan man opleve Dario Andreella, der med en orgelkoncert ved improvisationens kunst, vil føre os Fra fasten til påske - en rejse gennem orgelets forskellige farver, muligheder og traditioner.

KONCERTER

BegivenhedDato

Forårskoncert og Syngsammen

Der vil først være en koncert i kirken, hvor programmet fortrinsvis vil være med …