DE UNGES KONCERT

De to kommende koncerter finder sted lørdag den 24. januar og lørdag den 28. februar 2015.

 

De Unges Koncert II

Lørdag den 24. januar kl. 15.00 er der koncert i Risbjerg Kirke med unge studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Sankt Annæ Gymnasiums MGK (Musikalsk Grundkursus) og MGK Hovedstaden. Koncerten er nummer to i en lille koncertrække under overskriften ”De Unges Koncert”.

Hvor man til forrige koncert kunne høre de unge musikeres evne til at skabe et fælles projekt og spille i orkester sammen, vil der denne gang være større fokus på den individuelle musiske udfoldelse: et antal unge mennesker vil fremføre en række meget varierede stykker både solo og i små, selvskabte ensembler. De medvirkende, som befinder sig på forskellige steder i deres uddannelse, men som alle har talentet, viljestyrken og kærligheden til musik tilfælles, omfatter prisvindere i konkurrencer som Øresunds Solist, Berlingske Tidendes Musikkonkurrence, Spil for Livet, m.m.

Koncerten vil byde på diversitet både hvad angår musikstykkernes oprindelse og instrumenterne, de bliver fremført på. Man vil på klaver og strygeinstrumenter i alle tonehøjder kunne høre musik af bl.a. russiske Stravinsky, den italienske romantiker Bottesini, den tyske barokkomponist Bach, fransk-jødiske Alkan og ungarske Kodály.

Der er gratis adgang til koncerten.

 

De Unges Koncert III

Lørdag den 28. februar kl. 15.00. Oplev klassisk musik udført af unge talenter fra Det kgl. danske Musikkonservatorium, Skt. Annæ Gymnasium MGK (Musikalsk GrundKursus) og MGK Hovedstaden.

Der er gratis adgang til koncerten.

 

 

FRA FASTEN TIL PÅSKE

Lørdag den 28. marts kl. 15.00 kan man opleve Dario Andreella, der med en orgelkoncert ved improvisationens kunst, vil føre os Fra fasten til påske - en rejse gennem orgelets forskellige farver, muligheder og traditioner.

 

 

KONCERTER

BegivenhedDato

Koncert: De Unges Koncert

Oplev klassisk musik udført af unge talenter fra Det kgl. danske …

28. feb 15:00
16:00
28. feb 15:00 -
16:00

Caféaften med muntre viser ved Steen Huttunen og Eva Rudkjøbing

Vi skal høre og nynne med på hyggelige viser, bl.a. af Poul Henningsen, kaldet PH, …

25. mar 19:00
22:00
25. mar 19:00 -
22:00

Koncert: Fra fasten til påske
ved Dario Andreella

Improvisationens kunst "Fra fasten til påske" - en rejse gennem orglets …

28. mar 15:00
16:00
28. mar 15:00 -
16:00